"Célkeresztben a parlagfű" 2018 pályázat eredményhirdetése - díjátadó

Díjátadási ünnepség 

Az Országos Polgárőr Szövetség 2018. december 21-ei évzáró ünnepségén Dr. Túrós András elnök, Erdős Viktória alelnök és Gábriel Géza az Agrárminisztérium főosztályvezető-helyettese adta át a “Célkeresztben a parlagfű” pályázat helyezettjeinek járó díjakat. 
Az Országos Polgárőr Szövetség Környezetvédelmi Bizottsága által a parlagfű elleni küzdelemmel kapcsolatosan meghirdetett országos szlogeníró és rajzpályázatra az idei évben 216 pályamű érkezett. A szakmai zsűri döntése alapján szlogenírás kategóriában I. helyezést Papp Zétény, II. helyezést: Kanálos Noémi, III. helyezést pedig Surányi Zsolt ért el.  Rajz- és plakát készítés kategóriában a I. helyezett Fülöp Levente , II. helyezett Macsek Enikő, III. helyezett Todoraszku Kira lett.
A kategóriagyőztesek Tabletet és egy magyarországi nemzeti parkba szóló családi belépőjegyet, a II. helyezést elérők a Szilvásváradi Kalandparkba és kisvasútra szóló családi belépőjegyet és a Gasthaus Étterem és Panzióba szóló ebédutalványt, III. helyen díjazottak pedig ajándékcsomagot és egy magyarországi nemzeti parkba szóló családi belépőjegyet vehettek át az ünnepségen. 
Az Országos Polgárőr Szövetség Környezetvédelmi Bizottsága gratulál a díjazottaknak!